6 Ağustos 2014 Çarşamba

SÜPER PRENSES, SİZE YAZIYORUM...



Canımın Prensesi,
 
Dilerim sizin cephede hayat lavanta kokulu, sımsıcak ve aşk dolu olarak bal gibi akıp gitmektedir. Böyleyse eğer ne mutlu bana. Demek ki kalbimin bir odası şimdiden huzuru buldu!
 
Diğer odalara gelince... Aslında açılmamış kolilerimi, henüz oturamadığım yazı masamı düşündükçe karnımda huzursuz kuşlar kanat çırpıyor. Arada bir ciğerimi gagalıyorlar sanki! Yine de bu hal, beni yepyeni öyküler yazmaktan ve gerçekten sıkı ama sımsıkı hikayeler düşünmekten geri bırakmıyor. Bir çocuk kitabı planladım şimdilerde, 2-3 yaş için. Adı Danscı Parmak ( Dancer Finger ). Sana tüm ayrıntılarını bildirecek kadar olgunlaşmasını dilerim tez zamanda.
 
Her yaşanmışlığın benim kalemimle, hatta sadece varlığımda evrende fark yarattığını biliyorum. Bu bilmek artık egomdan bağımsız, yürek gerçekliğim:) Bu sebeple uzun zamandır olmadığım kadar iyim. Zaman zaman depresif ve çabuk kırılan yapım ön plana çıksa da artık onun başını ezmek yerine, saçlarını okşayıp sakinleştiriyorum! İnan bana imkansızı gerçekleştiriyor ve büyüyorum. Zira küçük bir kız olarak değil, hayatın anasını satmış bir kadın olarak ölmek istiyorum:))
 
Öyle zamanlarda, kolileri düşünmeye ara verip,  Rahil ve Can'ı ziyarete gidiyorum. Meryem'in etekleri altında soluklanıp, on dördüncü bölgenin kokusunu soluyorum. Ne oluyor orada biliyorsun; burnumdan aldığım nefes ciğerlerimden kaçıp kalbimin odacıklarını havalandırıyor. İçimde ne kadar ekşimiş aşk, eskimiş öfke, duvarlara sinmiş isli kırgınlık varsa uçup gidiyor! Yüzümü yıkadığımda, cildimdeki gözenekler suyun şifasına minnettar, ışıldıyor! Biliyorsun işte:)
 
Evimi henüz bulamadım. Ama çok yaklaştım! Daha şimdiden bir çöp kovam bile var:))Ve tabii eskiciden aldığım kahve fincanlarım! Prusya Kralı bana doğum günümde ne aldı biliyor musun? Havalı bir kahve makinası! Aslında vallahi mutluyum:) Yeniden sağlıklı besleniyorum. Kanımda biotin, çinko, K ve C vitamini bitmiş neredeyse. Şimdilerde yeniden buna odaklandım. Bol meyve yiyorum.
 
Aslında kanımda biten ne biliyor musun? Aşk! Yaşama aşkı. O olmayınca insan ne kendini, ne de bir başkasını sevemiyor. Bu yüzden kan ve ruh değerlerine yatırım dönemindeyim.
 
Seni de çok özledim. Hem de çok. Ama görüşürüz biz. Nasıl olsa başarırız.
 
Ev projesi dışında Rahil ile bir hayalimiz var biliyorsun. O da olur olmaz her şey çok daha keyifli bir akışa girecek. Biliyorum ne zamandır telefonlaşamadık... Bu duruma tez zamanda çözüm üreteceğim söz.
 
Kendine iyi bak. Sevgiline iyi bak. hatta zaman zaman bir ayna veya pencere önünde ikinize birlikte bak:) Görüntüyü sev, içine yerleşsin.
 
Koskocaman öpüyorum seni....
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1 yorum:

Süper prenses dedi ki...

Canim benim!!! :)
Huzur ve kahven varmis, icim rahat.
Özledim ben de ... Öpücükler sana!