11 Temmuz 2012 Çarşamba

YIL 1973 MEVSİMLERDEN YAZ, MEYVALARDAN KİRAZ!

"Yaz" ayında başlayan macerama, "yaz"arak devam ediyorum:))) Bakınız blog yazılarımız, bakınız dergiler vs. Genel bir değerlendirme yaparsak- hızlı ve genel olacak, zira kazıevinde işler yoğun:)- şu yaşıma kadar yaşadıklarımdan memnunum. Hayatıma giren herkesten razıyım. Dersime razıyım. Büyümek ve olgunlaşmış bir ruh olarak göçmekten gayrı arzum yok fani dünyada..
Bu yolculukta karşıma çıkan her bitkiden, her hayvandan razıyım. Bu sabah Burhan Bey'le beni yollara döken kedicikten*, o kediciği görebilmemiz için merhamet öğreten anne ve babamdan razıyım. Yoluma tost değil, dost çıkartan rabbime minnettar, bana yazdığı hikayeye razıyım.
Zaman hızla akıp giderken elim, kolum, sesim, gözlerim, kulaklarım, bacaklarım, saçlarım, serçe parmağım... hepsi tam olduğu için mutluyum. 
Önceliğim hayat ve huzur olduğu için mutluyum. kavgalarım, hayal kırıklıklarım, başıma gelen ve beklediğim halde gelmeyen herşey için mutluyum.
Kendime sevdiklerimle birlikte dolu dolu zamanlar, bol seyahat ve bol yazı diliyorum. Beni seven yakama yapışsın, aldım başımı kırk yaşıma gidiyorum:)

*Körik

1 yorum:

guguk kuşu dedi ki...

ohooooo nasıl yapışayım yakana ben çoktaan 41 oldum ki:)