5 Eylül 2010 Pazar

SEVGİ...


"... HAYATTA HİÇBİR ŞEYİ BEDAVA ELDE EDEMEZSİN. VE ŞAYET EDERSEN DE İŞE YARAMAZ. ÖDEMELİSİN VE NE KADAR ÇOK ÖDERSEN ONDAN O KADAR ÇOK YARARLANIRSIN. EĞER YAŞAMINI SEVGİ İÇİN RİSKE EDERSEN, ELDE ETTİĞİN ŞEY MUHTEŞEM OLACAKTIR. SEVGİ SENİ KENDİNE DÖNDÜRÜR. SANA BİRAZ MEDİTASYON YANSIMASI VERECEKTİR. İLK MEDİTASYON ANLARI SEVGİDE GERÇEKLEŞİR. VE O ZAMAN BU ENSTANTANELER, SADECE ENSTANTANELER DE DEĞİL, O DENEYİMLERE ULAŞMAK İÇİN İÇİNDE MUHTEŞEM BİR ARZU YÜKSELİR, BÖYLECE O HALLERDE SONSUZA VE SONSUZA DEK YAŞAYABİLİRSİN. SEVGİ SANA MEDİTASYONU TATTIRIR..."


OSHO, OLGUNLUK, SAYFA: 101-102

4 yorum:

guguk kuşu dedi ki...

bana diycek bişey kalmamış:D

Fortunata dedi ki...

Vallahi Osho, başlangıçta insanı çok sinirlendiriyor ama kalbin yolu bir; sonuçta onun ne dediğini anladığında katılmamak imkansız:) Bu arada Konya biletimi aldım, Aralık buluşması için geri sayım başladı:)))

guguk kuşu dedi ki...

heyyyooooo.
biliyormusun resimdeki o kulübeye öyle çok kaçasım varki. zaten yalnızım. bari katlanmak istemediklerinden de kaçıp sadece doğayla bir olayım. bıktım yalan yüzlerden, yalan sözlerden, sahte dostluklardan.

Fortunata dedi ki...

Guguk Kşu, orası benim anneannem ve dedemin evlendikleri zaman ilk oturdukları ev biliyor musun? O evden sonra İstanbul'daki evlerine taşınmışlar:) Hayatımda gördüğüm en ilginç evlerdendi inan. Benim o evle bir bağım olmasaydı da, eminim ilgimi çekerdi. Aşk kokuyordu.