23 Haziran 2024 Pazar

PAZAR GÜNÜ, SABAH.

 


İyi Pazarlar Ahali,

Çok şükür ter içinde değil, sadece az uyumuş olarak uyandım. Biraz sonra duş alıp çıkmam lazım zira bugün çok sevdiğim iki arkadaşımla kendimize boğaz ısmarlamaya karar verdik! Madem İstanbul'dayız o halde bakalım yüzyıllar boyu İstanbullu neden yazı boğazda geçirmekte bu kadar ısrarlıymış?

İşin şakası bir yana, galiba iki üç sene önceydi yine aynı ekip Tarabya'da kahvaltıdaydık, ki çok sevmeme rağmen Etiler'deki derslerim bitti biteli Bebek taraflarına yolum olsa olsa iki üç kez düşmüştür, oradan kalkıp arabayı biraz daha Emirgan'a doğru bıraktıktan sonra uzun güzel bir yürüyüş yapmıştık. İşte o zaman Kireçburnu'ndan yüzenleri görünce "itin beni suya" diye delirmiştim:))) Bugün napıyoruz dersiniz? mayomuzu çantamıza atıyoruz:)

İşte budur!

Gelecek haftanın yapılacaklar listesini düşünerek veya olup olmayacağı şu an beni aşan işlere odaklanarak Pazar günümü yesem daha mı iyiydi?

Ne diyeceğim biliyor musunuz? Bize bizden başka düşman yok. O halde bize bizden gayrı dost da yok. Hele şu ruh sıkıştıran günlerde.... Lütfen ben size hatırlatayım, siz de bana "hayat kısa, kuşlar uçuyor"

Yani bugün paranızın yettiği, fizik koşullarınızın el verdiği en tatlı şeyleri yapın. Lütfen. ben dün bir marketten üzeri çiçekli bardak aldım, üstelik aşırı ucuzdu. Zaten pahalı olsa nasıl alayım:) Sonra yere dökülmüş iki begonvili de içine koyup gün boyu onun güzelliğine baktım. Belki ufacık birşeydi ama bana istersem her anı, yaşamımın her santimetrekaresini nasıl güzel ve huzurlu kılabileceğimi hatırlattı bana. Hoşuma gitti.

O halde şahane bir Pazar dileyerek ayrılıyorum. Öperim yanaklarınızdan.




Hiç yorum yok: